Barion Pixel

Age Of Hope

Mire költjük a pénzt?

A táborok szervezése mellett, támogatóink és partnerszervezeteink segítségével rendszeres adománygyűjtéseket szervezünk.

  • Ezer Gyermek Karácsonya kampány keretében évek óta több, mint 1000 gyermek kap karácsonyi ajándékot alapítványunk közvetítésével, amit önkénteseink szállítanak el a “Téli turné” keretében.
  • A január végén szervezett Téli turné+ során tartós élelmiszereket vásárolunk, valamint gyűjtünk, amivel 200-400 családnak tudunk segíteni.
  • Tavasszal Tisztálkodó- és tisztítószer gyűjtést szervezünk, ami a forráshiányos gyermekvédelmi intézményeknek, iskoláknak jelent támogatást. (6-8 intézmény/év)
  • Minden ősszel, az Iskolaszeres turné keretében 200-400 gyermeknek tudjuk megkönnyíteni az iskolakezdést.
  • További rendszeres és sikeres rendezvényünk a Közös Bogrács, mely által partnerszervezetek, munkahelyi közösségek, baráti társaságok jönnek velünk vidéki helyszínekre és Budapestre főzni. Telente 600 – 1000 adag tartalmas meleg ételt tudunk biztosítani nehéz körülmények között élő embertársainknak.
  • Ahogy alapító okiratunkban is szerepel, fel vagyunk készülve váratlan eseményekre is. Az Age of Hope önkéntesei azonnal indulnak, legyen az árvíz, hóhelyzet, menekültkrízis.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az adózó állampolgárok rendelkezhetnek az adójuk 1%-áról, amelyet az állam így is – úgyis levon tőlük. Sajnos az adózók közel fele nem rendelkezik arról, hogy melyik civil szervezetet kívánja támogatni ezzel az összeggel és bent marad az állami költségvetésben. Ezért fontos, hogy minden évben rendelkezz az adód 1%-áról és ajánld fel alapítványunk számára. 

Igen, ha személyi jövedelemadó-bevallást kell beadnod vagy egyéni vállalkozó vagy, de akkor is rendelkezhetsz adód 1%-áról ha őstermelő vagy. 

Minden év február 15. napjától egészen május 20. napjáig rendelkezhetsz az adód 1%-áról. 

Ügyfélkapun keresztül, vagy ha nincs ügyfélkapud, akkor ugyanezen az oldalon regisztráció nélkül is megteheted.

A másik opció, hogy könyvelőt választasz segítségül, akinek meg kell adnod a Remény Kora Gyermekvédelmi Egyesület nevét és adószámát 18287204-1-08.

Mindezt a folyamatot postai úton is megteheted, ha kitöltöd az EGYSZA nyilatkozatot, majd az adóbevallásoddal együtt, egy külön, zárt borítékban elküldöd a NAV címére. 

Ha a NAV készíti el az adóbevallásodat, akkor küld neked értesítést, hogy ellenőrizd a bevallást. Ilyenkor azt is meg tudod adni, hogy kinek szeretnéd az adód 1%-át felajánlani.